Start för Vindelälvsdraget

Ja, igår blev det en jättehärlig, ledig dag. Jag åkte skidor upp till Näsbergstjärn, det tog tid men upp kom jag. Där var redan Gunilla och höll på att göra upp eld. Det blåste kallt som bara den där uppe. Tog en del fina kort men tyvärr går det inte att få in dom här på bloggen, synd! Om en stund så kom även Ola och Erik upp så vi grillade korv och drack choklad o kaffe. Det var besvärligt att åka nerför genom att det bara är ett smalt skoterspår att åka på så var det inte lätt att ploga sig ner. Vågade inte släppa heller med tanke på att kanske möta en skoter. Så där det gick som mest utför tog jag av mig skidorna och gick, kändes säkrast så.  Då jag kom hem skottade jag lite på altan och satte mig där och njöt av den varma solen!

Idag är det sämre väder, snö, snö! Stackars hundförare i Vindelälvsdraget som får detta väder idag. Starten går nu idag klockan tio och det är full fart på funktionärerna här nere på ån.

Skulle sätta in en bild även här men det funkar inte……grrrrrr

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.