Varmt o skönt

Har nyss kommit in efter en kort promenad med hunden. Vilket skönt väder! Önskar att jag kunde vara ute idag. Ingen klarblå himmel men solen finns där!

Igårkväll hade vi besök av ingen mindre än Brolle, hans kompis Håkan och Gunilla som var deras chaffis. Brolle är också en av alla som ÄLSKAR Ammarnäs!!!!

Jag har bakat bröd på morgon och Lennart håller på att grilla. Har även beställt bröd för nästa vecka och det är inte lätt – för lite? eller för mycket? Det är frågan. Men jag får chansa, det är inte annat.

Erik-Hugo Johansson, präst i Sorsele, ringde på morgonen och hörde om det skulle gå bra att få ha Skotergudsjänst i Aitelnas på Annandagpåsk. Och för oss går det bra, så klockan elva är det gemensam avgång härifrån Ammarnäs Livs till Aitelnas för utegudstjänst klockan tolv. Hoppas det blir många som vill fara dit, det är ju så vackert där!

2 kommentarer

  1. En skoter per 2 innevånare, vi gillar vårsolen i Sorsele.

    En klok präst det där som tydligen satt sig in och förstår de som befolkar inlandet och de av oss som många numer är slitna, halta, lytta. För så värdefull snöskotern är för oss, en ytterligare chans att kunna nå vår ungdoms smultronställen och än en gång få känna solen värma de nu idag inte lika spänstiga kinderna.
    Men när man nu åter har möjligheten att sluta ögonlocken och njuta i värmande vårsolen vid några få av dessa smultronställen med sina nära och kära i närheten så är man i sinnet ung igen.
    Hoppas på en underbar vår och lite snö emellanåt i korta etapper för solvärdet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.