Kändisar i byn!

Nu är det lördag igen! Först måndag och sedan nästan direkt lördag, veckorna bara flyger iväg.. Igårkväll gick vi upp till Dalstugan och såg Skellefteå vinna över Färjestad i hockeyns femte kvalspel. Nu leder Skellefteå med 3-2 i matcher! Det var rätt så mycket folk där uppe, blev ganska paff när Micke Rehnberg kom in och satte sig där, kul med "kändisar" här i byn! Brolle Jr är ju också här. Pratade med Rehnberg nu på förmiddagen  och han berättade att det var första gången han var i Ammarnäs men "-vilket fint ställe", sa han. Dom hade haft en kanondag igår. Han var helt begistrad i Ammarnäs även han.  

Idag bjuds det inte på något vidare bra väder, det snöar och är allmänt grått. Men det är behaglig temperatur så folk kan då vara ute i varje fall. Har sett många skoterekipage som farit iväg, säkert till Bertejaur för att fiska! Vi slopade våran Aitelnasresa när vi steg upp och såg vilket väder det var. Få se vad vi hittar på ikväll, kanske Tacobuffé uppe i Dalstugan? Nu kom syster Ewa in så nu ska jag gå och vara trevlig med henne ett tag innan bussen kommer med mejeri och tidningar.  

4 kommentarer

 1. Rune T

  Hej du go’a Kinna…
  Har under årens lopp träffat såväl politiska storfräsare, idrottsmän, kändisar samt adligheter i Ammarnäs. De är antagligen fler än vad Du känner till, men de kommer varje år…
  Sälj till dem och ta betalt…
  Och Du – och Lennart – ni är klippor i tillvaron…

 2. Maja Skidiskotertjänst

  Brolle är ju ”king” å jag var å såg honom på ”vintergatan” i shtaan då han signade skivor innan sin show ”buddy”. Jag tänkte göra plattnäsa å dräggelface bakom honom mot rutan där han satt utanför Lindex, men dotra stoppade mig… hehe!

  Rehnberg kollade jag in på frukost med Malin Berghagen på Scandic en tidig morgon- frukostTV…¨DET var ju åxå kul=))

  Hockeyintresset är enormt i skellefteå men jag är inte intresserad. Men dock äro utövarr av både sporten å nämnda musiken att beundra för sina gärningar!

  jag är i längt efter min strand på Sal i Kap verde å står ut med detta snöande…Kram!

 3. Susanne

  5:e vändan till Ammarnäs sedan i somras. Denna gång med flyg via Umeå och därefter buss. I skrivande stund har bussen precis lämnat Lycksele. Jag vill passa på att tipsa alla andra bussresenärer med byte i Lycksele att ta med kaffetermos och något att äta – Sibylla är stängt april ut! Tur ni har öppet när jag kommer Kinna, jag lär vara hungrig…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.