Dagbok

LÖRDAG 8 maj:

Åkte till Boden så fort vi hade stängt affären. Ewa åkte med oss, hon skulle hem efter att ha varit här i sex veckor! På släpet min skoter och en snöslunga som Fredrik skall överta.  När vi började närma oss Boden såg det ut som att vi kom till ett annat land – inte en endaste snöfläck – vilken skillnad mot ett nästan helt snötäckt Ammarnäs! Klockan var kring halv åtta när vi kom in i Ewas lägenhet(vi sov där). Gick ner på Panelen och åt god Pepparstek. Efter det så träffade vi på gamla bekanta inne på Pär&Mickes och bestämde att vi skulle följas alla till Bodensia och det vi gjorde dit ytterligare ett par vänner kom. Gick hem vid tolvtiden och somnade sedan gott på Ewas soffor.

SÖNDAG 9 maj:

En varm och solig dag! Min systerdotter Helena ringde, hon höll på att rensa ur sin garderob och erbjöd mig att komma dit och prova kläder. Resultatet blev en hel kasse full av kläder som följde mig hem! Var till svärfar och svärmor en snabbis och sedan hem till Ewa för att klä om oss innan dopet halv ett i Sävast. Ett jättefint barndop, flickan döptes till Elina Emilia Livia. Hon blir sju månader nu den 22 så det var höt tid att döpa henne. Efter dopet blev det kaffe, smörgås och tårta. Hann med en kort sväng in på gallerian Enter och sedan bar det iväg hem till Ammarnäs. På släpet en motorcykel som byte mot min skoter……

MÅNDAG 10 maj:

Jobb i butiken och sedan massor av pappersarbete! Fint väder. Företagsmöte på Wärdshuset.

TISDAG 11 maj:

Grått och regnar lite. Tanken är att Lennart skall köra upp grejer och hunden till Aitelnas idag och att jag ska åka upp dit efter jobbet på skidor. Jag är nämligen ledig onsdag och torsdag är vi lediga båda två genom att vi har stängt Krisit Himmelfärdsdag. Synd att vädret är så här grått men det kan ju bli bättre under dagen! Vi får väl se hur det blir med vår planering?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.