Två helt underbara dagar!

Ja, det blev så att jag åkte upp på skidor till Aitelnas i tisdagskväll. Det var så vackert väder och bra skidföre.

Jag var framme vid 20-tiden och Nasto som Lennart hade skjutsat upp på eftermiddagen blev jättelycklig när jag kom fram! Åt lite varmkorv, löste korsord och lyssnade på radio. Vaknade tidigt på onsdagmorgon, strålande sol, var ute från halv nio till sent på eftermiddagen. Den enda gången jag var inne var när jag kokade kaffe.

Njöt verkligen av det vackra vädret och mina lediga dagar! Tog en skidtur med Nasto upp mot Rävfallet och sedan vände vi och åkte förbi Svennes valln och ner till Aitelnasselet och så ån hem, det blev en tur på femtio minuter.

Thomas kom upp med Gunilla senare på eftermiddagen och Lennart kom upp på kvällen. Vi åt god middag och spelade kort som vanligt där uppe på kvällarna. Torsdagen bjöd inte på bra väder. Grått och lite regn. Lennart kapade ved och vi tjejer bara läste och myste! Innan jag och Gunilla skulle fara hem så blev vi bjudna på grillat av Lennart. Sedan tog vi skidorna och åkte hem, om det nu inte är någon som tror att Gunilla också åkte så har jag bildbevis.

Vi tog det ganska lugnt och vilade på flera ställen. Hon gjorde det jättebra, har inte åkt på flera år och så åker hon nu en sträcka på 1,3 mil! Föret mellan Aitelnas och Höbäcken var jättebra men resten ner till Vindelåforsen var inte något att skryta med.

Vilken skillnad det är att vara ledig två dagar i rad istället för en dag. Kände mig verkligen utvilad efter dessa dagar.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.