SOS Alarm

Det lugnade ner sig med flödandet idag så vi har bara behövt köra en pump (av tre) för att hålla undan det lilla vattnet som kom.

Firade med att grilla och äta gott för att vi klarat första halvlek! Efter maten gick Lennart ner för att kolla till och då var det mycket vatten där nere, i samma veva gick strömmen!!! Ringde SOS Alarm och dom har kommit med ett elverk som vi ska få ha stående här för säkerhetsskull.  Precis innan Räddningstjänsten  kom hade vi åter ström igen. Nu går alla tre pumparna!! Ån stiger igen och jag hörde att Vindelälven också stiger.

Åter igen en natt med passning! Hoppas bara att vi får ha ström!

3 kommentarer

  1. Inger Johannesson

    Kinna!
    Du ska veta att det är många som följer din blogg nu. Jag läser varje dag och följer ert och byns kämpande med vattenmassorna. Ni är så tappra. Alla dina bilder förmedlar verkligen hur ni arbetar och kämpar. Hoppas nu att det snart blir ett bra slut på allt. Inger (Aigert)

  2. Kusin Bodil

    Oj, så tufft för er. Jag hoppas att ni orkar. Härligt att höra att ni tar vara på möjligheten att göra något roligt och tar en glasspaus!

  3. Elisabeth Persson

    Hej
    Tack för allt arbete ni gör. Inte bara för er egen skull utan även för andra. Din blogg som du hinner skriva trots allt arbete, följs här nere i Skåne. Tack till er alla och hoppas att ni orkar. Vi tänker på er. Tack för bilderna där vi även kan se vad som händer. Hälsa och tacka alla
    Elisabeth (Peters syster)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.