Regn, regn

Kommer just in efter en fyrtiominuters promenad, "dyngsur"! Passade på att gå medans det var uppehåll men se det varade inte länge! Ledig idag så jag ska passa på att baka lite, laga lite mat o s v.

Tänk nu sitter Ewa och Gunilla på planet som ska ta dom till Turkiet. Hela tre veckor ska dom vara där. Sola, bada, äta och dricka……..jag är inte lite avundsjuk men samtidigt unnar jag dom denna resa. Jag får vänta på vår vecka i februari 2011:).

Nu på fredagkväll har vi byastädning, hoppas bara på uppehållsväder. Det är kul med denna aktivitet för det är så många som samlas för att hjälpa till och sedan är det korvgrillning och kaffe nere vid Hembygdsgården.

Lördag ska Potatisbacken harvas och det är också en grej där många är med. På eftermiddagen åker jag och Lennart upp till Aitelnas för att hugga ny ved. Den som var huggen och klyven for vårfloden med, så det är bara att ta nya tag och fixa ny ved.

5 kommentarer

 1. Erik

  Hej! Länge sedan sist så det är tur att du har din blogg så att vi vet vad som händer. Har precis kommit till Uppsala för ett möte i morgon. Lät bättre med Turkiet, hoppas dom får en fin semester. Ha det!

 2. Kinna Persson

  Svar till Erik (2010-05-26 18:49)
  Ja Erik, det känns som att det är flera månader sedan vi sågs sist! Snart är det väl eran tur att åka till Turkland. Gör du inget annat än reser?

 3. Erik

  Jo vi åker veckan före midsommar, tiden rusar! Det har varit mycke resande några veckor nu men det lugnar förhoppningsvis snart ned sig. Hugg ved och ”lägg den högt” så hörs vi, vi måste snart få till ett möte /erik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.