Kalla händer

Det enda som kan påminna mig om sommar just idag, är att se korna och hästarna gå och beta på raningarna. Sedan är det ju en enorm grönska, grönt, grönt, grönt! Men det blåser kalla vindar, gick i motvind nu då jag var ute med hunden och det blev kallt om händerna…..Värme värme kom till oss fort, snälla!!!

Igårkväll körde Lennart motorcykel till Boden. Jag var lite orolig att det skulle hända något men kvart över elva ringde han, då var han framme. Hoppas att det går lika bra i eftermiddag då han ska hem igen (nu på en ny motorcykel)! Gubbåldern???

6 kommentarer

 1. ewa

  Jaadu,här i Boden är det samma kalla vindar fast termometern visar 15gr och solen skiner,men vi måste tro på att värmen är på väg Kinna!Önskar er en trevlig midsommar uppe i kära Aitelnas! Kram

 2. Inga Alexandersson

  Hej Kinna!
  Nu bara måste jag ge mig till känna, jag bara älskar din blogg, sitter på min fikarast på jobbet och kollar in den så gott som varje dag. Jag bor i Östergötland och bara längtar opp till er, jag hade förmånen att jobba i Sappetavan sex månader 2008 och eftersom jag har kompisar i Sorsele så fick jag ett nytt nätverk av vänner.
  Mina besök i Ammarnäs blev ett antal under den tiden och nu vill jag gå på er nya led.
  Jag saknar lugnet som ni har och er underbara natur o alla människor.Jag har planer på att flytta opp men jag måste ju hitta ett jobb.!!!!!!
  Glad midsommar önskar Inga

 3. Kinna Persson

  Svar till Inga Alexandersson (2010-06-23 11:12)
  Va kul att du läser och gillar min blogg! Vi kanske träffas här någon gång, du är så välkommen hit igen.
  Önskar dig också en glad midsommar!

 4. Kinna Persson

  Svar till Marie Fagerström (2010-06-23 09:15)
  Ja, det är verkligen luftkallt. Men det blev lite varmare på e m (i solen). Blåste inte så förskräckligt som på förmiddan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.