Midsommar

Ja, till slut kom vi oss iväg, vi väntade tills det värsta regnet var över. Gunilla och Lennart körde fyrhjuling och jag och Nasto gick. Klockan fem startade jag från Höbäcken och var framme i Svennes Valln fem över sex, där blev jag bjuden på lite förfriskning innan jag gick vidare till stugan.

Rolle och Carina var redan där (Rolle är Lennarts bror) dom hade suttit i en lada på vägen upp för att skydda sig mot det värsta regnet. Åskan hade gått rejält. Nu var alla glada och nöjda och vi hade en trevlig midsommarafton till slut. Åt en god middag och myste.

Midsommardagen bjöd inte på någon som helst värme. Det blåste som bara den och åskan hade farit med den lilla värme som fanns. Vi fick verkligen klä på oss för att kunna vara ute. Lennart kapade veden som han kört upp och for och hämtade ett lass till nere vid Storholmen. Den veden kapade han igår och jag och Gunilla kärrade in den. Så nu har vi ved så vi klarar oss till nästa sommar.

Nu får vi bara hoppas att värmen kommer så det blir soligt och fint när min dotter Maria ska gifta sig här i kyrkan den nionde juli!

En kommentar

  1. Therese

    Midsommarafton var blåsig men bjöd på en del sol, men sen var lördag och söndag kall, regning och blåsig för oss oxå. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.