Sommarklänningsparty

Igår kväll var jag på "sommarklänningsparty" hos Lena Berglund. Det innebär att alla som är inbjudna är klädda i sommarklänning och har med sig hembakat fikabröd. Vi var nio tjejer, så det blev nio olika sorter att doppa av. Ett jättekul sätt att träffas på, det här med sommarklänning är ju bara för att ha ett annat namn på träffen än kafferep men samtidigt är det roligt att alla har klänning även om den bara är påtagen utanpå jeans och tröja!

Nu ska jag och Lena börja spåna på ett koncept på Cykel- eller Sparkmiddag, beroende på vilket före det är…!! Superkul idé! 

Ät förrätt, varmrätt, efterrätt på tre olika ställen.

Vem som kommer till dig blir en överraskning, en vecka i förväg får du veta om du ska laga förrätt, varmrätt eller efterrätt.

En kommentar

  1. yvonne grönborg

    jaa du kinna,jag skulle ha flytte till amarnäs när jag hade tänkt de,så där för 25 års sen.minns du.jagblev helt kär i amarnäs.jag blir varm i hjärtat när jag tänker på det, kram på er hoppas att vi syns i sommar.krama tjejerna som kommer.en extra kram till maria på hennes stora dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.