God Lördagmorgon!

Det första jag ser när jag ska slå mig ner vid datorn, är en morgonbadare i tjärn, vilken friskus!

Idag är det mulet, ser ut som att det ska bli regn. Igår var det en riktig kanondag, soligt och varmt.

Lennart och Gunilla for till Aitelnas igår för idag är det "Aitelnasvägsdagen", vilket innebär att så många av markägarna som möjligt samlas för att hålla den vägen i skick. I år är det lite mer att göra för vårfloden förstörde den på några ställen. Jag kommer att gå dit upp efter att jag slutat jobba om det inte regnar förstås, då ställer jag in.

Pratade med två herrar igår som är här och fiskar. Frågade hur det gick med fisket och dom sa: "-Joo, vi har fått en del, men det är inte fångsten som är huvudsaken utan upplevelsen att vara här! Första gången vi är här och vi hoppas att vi kan komma tillbaka hit! Lite väl lång resväg men att bara vara här uppväger den delen."

En av herrarna hade åkt hundratjugo mil och den andre hundrasextio mil! Och jag som tycker att det är långt till Sorsele ibland…..!!

Jag kanske inte ska säga så mycket om vädret idag för just nu tittar solen fram…….

2 kommentarer

  1. Börje Sundell

    Hej

    Jag Börje är son till Elin från Ytterberg som är kusin till din mormor, är nu i USA och hälsar på Lenore vars mor hette Lilly och var syster till din mormor Matilda, (tror jag….) Jag bor i Gagnef Dalarna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.