Tu blir ett

Tänk vad jag skall få gråta i morgon! Min dotter Maria gifter sig med Niclas här i kyrkan i morgon eftermiddag. Det hänger utstyrslar lite här och var i lägenheten.Nya och snygga skor både dam, herr och barn. Hårfixar grejer, smink, diadem ja, jag vet inte allt! Imorgon kl tio skall bruden göras iordning här hemma hos oss. Åh, vad jag längtar att få se henne färdig.

Det känns varmt i mitt hjärta när dom har valt att vigas här i min barndomskyrka!

Maria min dotter, bilden tagen 2008.

En kommentar

 1. Inga Alexandersson

  Hej Kinna!
  Äntligen är jag här oppe i norr i Blattnicksele för tillfället. Imorgon blir det en tur till Ammarnäs, finns du där då, vore så kul att träffa dig i verkligheten och inte bara via bloggen.
  Jag tänker på dig idag och alla tårar som kommer…… Glädjetårar är ju faktiskt underbara på ett sätt.

  Ha nu en underbar dag och njut av dagen, vi ska shoppa runt i Sorsele ha ha.
  Kram Inga

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.