Hej igen!

Ja, så har det då varit Ammarnäsdagarna! Lördag bjöd på ett kalasväder och mycket folk hade sökt sig ner till hembygdsområdet. Själv var jag inte där p g a jobbet men jag har hört att det varit en väldigt trevlig dag. Söndag däremot bjöd på ett förskräckligt regnande så det kom inte lika många besökande som det brukar. Men dom som var där hade i alla fall trevligt.

Inne i Hembygdsgården finns det mycket gamla servärdheter att titta på. Dom längst fram på bilden är väl av lite färskare datum förstås!

Idag har det varit varmt men mycket moln och lite sol. Dom riktigt varma dagarna är lätträknade denna sommar….varför? Hoppas nu att det blir fina dagar fredag-söndag för då ska jag och Lennart vara ledig. Vi ska börja med en natt i Aitelnas och sedan ska vi vandra upp efter Vindelälven, sova en natt i Vitnjul,  fiska lite och bara njuta.

Ikväll har jag och Lennart haft hand om kaffe- och våffelservering i Hembygdsgården. Det är jättemysigt att vara där, man träffar så många glada och tacksamma turister och hemvändare. Lennart hade gjort upp eld ute så det satt folk både ute och inne och åt våfflor.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.