Gråväder

Igår var jag ledig och vad gjorde jag då?  Jo, jag tvättade, klippte gräs och städade, alla sådana "måsten" som jag kommit på efterkälken med. Idag är jag glad för gräsklippningen för det har regnat i natt och det verkar ska fortsätta!

Jag vet inte vad det beror på men under Juni månad i år hade vi mycket mindre besökande än juni i fjol! Nu under juli har vi mycket folk men jag tror, tyvärr, ändå att juli blir mindre än förra året! Kan det ha med ekonomin att göra? Förra året hände ju något med den svenska kronan som  i år har blivit bättre och folk åker nu utomlands istället för att stanna hemma och semestra i Sverige.

Fisket är stort här i Ammarnäsområdet och det är jättekul! Dom kommer från när och fjärran och alla är så glada, nöjda och positiva över lag.

Sitter här vid fönstret på kvällarna och alltid är det några som står här efter Tjulån med sina flugfiskespön. Då jag ser att dom får napp rycker det i min arm också….!

Ikväll bär det iväg upp till Aitelnas. Vi är lediga fredag, lördag, söndag! Imorgon går vi vidare upp till Vitnjul, där ligger vi över natten och sedan går vi ner till Aitelnas igen under lördagen. Hoppas nu att vädergudarna är med oss så att vi får ett någorlunda bra väder i alla fall.

 

2 kommentarer

  1. Erik

    Tror att vädret spelat stor roll i ”folktappet”, kusten har haft kanon medan fjället haft halvtaskigt. Ha en trevlig tripp upp efter Vindelån!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.