En härlig kvällspromenad

Vilken underbar dag och kväll! Solen har lyst på oss hela dagen, tror knappt att det är sant! Sådana här dagar är lätträknade denna sommar, tyvärr.

Lennart fick en fin åktur på motorcykel till Boden idag. Han hade kört till Jokkmokk och därifrån till Boden. Fast vägomläggningen mellan Sorsele och Slagnäs är ju ingen höjdare precis, hörde att det har varit jättemånga punkteringar där i sommar.

Ikväll har jag och Nasto gått från Vindelåforsen och upp till Storholmen tur och retur. Var ner och tittade på raststället som ligger ovanför Vindelåforsen, har bara hört talas om det men aldrig varit ner dit förut. Det var ett jättefint ställe så dit kommer vi säkert att gå någon kväll och koka kaffe. Jag blir alltid så fascinerad över vad vattnet gör med alla stenar, riktiga konstverk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.