Gomorron!

Jag tittar ut genom fönstret och ser Gunillas bil utanför bageriet, så då blir det brödbak idag, vilken tur! Har bara två paket kvar i affären……

Tänk att det var så mycket folk på Hembygdsgårdens Dag, åttiofyra som hade betalat för att få äta av den  jättegoda Fisksalladen! Det var ju bra väder så alla kunde sitta där ute och samtidigt som dom åt kunde dom höra Assar Sjöström spela dragspel.

Det har varit bra med turister här nu, märkte att det ökade något under de två sista veckorna i juli, så nu är det bra snurr i butiken.

I lördagskväll var vi ju på Wärdshuset och åt gott som vanligt! Dom hade jättemycket folk,  vi fick faktiskt vänta ett tag innan vi fick vårat bord! Det är såååå roligt med mycket gäster! Träffade några trevliga ungdomar från Skellefteå som hade varit och sprungit Fjällmarschen här. Supernöjda över denna tävling, synd bara att den inte marknadsförs mer än den gör, tyckte dom, det var bara av en slump som dom fick reda på att den var. Dom återkommer säkert till nästa års Fjällmarsch!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.