Hej!

Igår hade jag nästan en Heldag med Marcus, kändes mycket bra att få vara tillsammans med honom här, det är långt mellan gångerna. Åt lunch med mina systrar och min broder. Var också och hälsade på min goa svärmor, fick kaffe och nybakad mjukkaka. Mums! Igårkväll bjöd Ewa på en god kycklinggryta och vi hade besök av Ewas barn Helena och Micke samt barnbarnen Samuel och Noel, det var som en mindre släktträff och det var roligt att få umgås med dom.

Idag ska vi göra stan, ska bl a titta på sängar, vi behöver en ny därhemma. Senare i eftermiddag åker jag och Marcus till Harads och övernattar där hos Maria och Niclas. Imorgon blir det besök på Storheden.

Här lyser solen men det blåser kall nordanvind!

En kommentar

  1. ewa

    Tycker att det är jättetrevligt att vi får träffas och umgås så här,gräddan på moset var ju Samuel o Noel…Hoppas nu bara att vädergudarna ger oss liiite sol o värme innan ni åker hem,iaf inget mera regn! Sitter här hemma med lilla Disa medans mina systrar är och härjar på stan,tur för köpmännen att dom kom,nu då Norrmännen åkt hem 🙂 Det ösregnar nu,ömsom sol ömsom regn:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.