Efterlysning!

Har någon sett till min kondis? Jag har tappat den och nu har jag sökt och sökt men hittar den inte! Skämt å sido, NU är det dags att ta upp mina långpromenader igen!!! Skäms över hur jag blir andfådd när jag bara går en liten stund….

I fredags kom vi hem igen, Gunilla och jag, vi har haft bra dagar där vi har varit. Somnade tidigt på fredagkväll, slappnade av efter all bilkörning. Det är skönt att vara hemma igen och igår var jag jätteduktig! Ordentlig städning av lägenheten sedan hängde jag ut alla kläder ur garderoberna på vädring. Rensade bort kläder som jag ej använder längre och resultatet blev två fulla sopsäckar som ska slängas!

Har varit förbi på kyrkogården och sett hur fint Gunilla gjort på gravarna. Sa Grattis till Mamma som skulle ha fyllt åttiotre år idag!

Nu ska jag göra mig ordning för att gå ner och jobba, det är jag och Sanna som sköter butiken tillsammans i veckan då Lennart har farit för att jaga älg. Det kommer att gå kanonbra!

2 kommentarer

  1. ewa

    Men Kinna,då var det den jag hittade bakom databordet,men jag har kvar den här,får posta den till dig så fort som möjligt :=) Du kommer snart att vara i toppform igen när du/vi ska börja det sunda livet:) Jag har gått 6km ikväll. Lycka till! Kram

  2. Jenny

    Snart ska vi köra igång med styrketräningen också och då måste du hänga på! Håll utkik på anslagstavlan när vi börjar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.