Ge mig ett råd!

Den här blomman planterade jag i kruka ute på altan tidigt i sommar, den började blomma för ett par veckor sedan. Jag har ju varit tvungen att ta in den p g a kylan men frågan är nu: -Hur ska jag förvara den under vintern? Är det någon som kan svara mig på det? Den har blå blommor och är en perenna men jag kommer inte ihåg dess namn.

 

2 kommentarer

  1. Gun-Britt

    Jag tror också att det är en höstflox. Den ska tåla att vara ute och frysa under vintern. Gräv ner den försiktigt i en rabatt så vaknar den nog till våren, pigg och glad, men de är ganska sena i starten så hav tålamod. Floxen hinner inte alltid blomma i min rabatt i Ammarnäs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.