Gångmiddag

Ikväll skulle vi ha haft den cykelmiddag som Lena och jag planerade för men tyvärr så var det för få som hade möjlighet att anmäla sig så det blev ingenting av detta. Därför fick jag för mig att jag skulle göra en egen "Gångmiddag"….Tanken var att jag skulle gå upp till Ruovdatje och sedan samma väg hem igen. Jag tog cykeln och lämnade den efter vägen till Kungsledsparkeringen och gick Tjulåleden det var så härligt att gå så när jag kom fram till Ruovdatje beslutade jag mig för att fortsätta min vandring.

Inte visste jag att det fanns Bävrar här!

Nya bron uppe vid Ruovdatje

Det är rena rama Trollskogen man går i en bit efter denna led.

Nu var det så att  tiden började närmar sig för Förrätten  så jag gick ner från den här leden och närmare vattnet till vindskyddet för att där få äta förrättent

Där öppnade jag kuvert nr 2 som visade att Varmrätten skulle ätas hemma hos Kinna och för att hinna dit så det var bara att traska över hängbron, upp till grustaget och sedan ut på Tjulträskvägen. Så började min vandring ner till byn, efter ett tag hörde jag fyrhjulingar komma uppifrån och jag tänkte: Jag ids inte lifta men stannar dom och frågar om jag vill åka så gör jag det. Nej du dom här två gentlemännen stannade inte, dom bara hejade och körde förbi. När jag så kom ner till byn kunde jag  inte gå raka vägen hem direkt utan jag var ju tvungen att gå och hämta min cykel.

Nu är jag hemma hos Kinna( men pssst här blir det nog ingen mat att tala om,)  det verkar som att hon har glömt att det var hon som skulle göra Varmrätten! Det enda jag kan se är en halväten Ciabatta, ett ägg och en Ritter sport  inget att Hurra för, alltså! Det är nog bäst att jag går och hjälper henne med maten så att jag får sprätta kuvert nr 3 och se var jag ska äta efterrätten! Kanske hos min syster?

Hade för skojs skull på stegräknaren på min mobil och den visar så här:

Tid: 2 tim 8 min. Längd: ca 1 mil  Antal steg: 14 184.   Kan inte lova att den visar några exakta siffror, men på ett ungefär.

En kommentar

  1. Maria

    Synd att så få hade möjligheten.
    Jag hade gärna velat höra hur allt funkat!
    Men du verkar ha fått en härlig dag i alla fall.
    Hoppas bara du fick i dig nå mat efter den turen…:)
    /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.