Wow, vilken man jag har!

Här har vi haft tjorv med kassorna i över en veckas tid och inte fått någon hjälp! Så säger Lennart i eftermiddag, lite försiktigt, -Jag tror jag skulle kunna klara av själv att fixa problemet! Sagt och gjort ikväll har han varit där nere och kört in ett nytt program (som inte funkade tidigare) men hur och vad han nu gjorde så fick han till det! I love him!

Detta krångel med kassorna har varit fruktansvärt besvärligt. Det har tagit jättelång tid att få in varorna i kassan och kunderna har fått vänta länge men dom har varit tålmodiga.

Men nu går det snabbt. Det var så roligt så jag har suttit och slagit in vara efter vara och det har bara rasslat till så har köpen varit gjorda. Hoppas bara att det håller, det får morgondagen visa!

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

  1. ewa

    Men Kinna!Det har då jag förstått för läääänge sen att du har dragit en vinstlott den gången vi var i Jokkmokk,tur jag lyckades övertala dig! ”Tack syster Ewa”! Kramar

  2. Kinna Persson

    Svar till ewa (2010-10-04 21:35)
    Ja Ewa! Det var tur du lyckades övertala mig till slut att följa med på höstmarknaden! Tänk att det är 16 år sedan och jag minns det som igår. Mådde inte så bra och det var bara Haradsbor som bjöd upp till dans och det fanns ingen i uniform som jag skulle träffa! TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.