Nästan som en vårdag

Vilken toppendag det har varit idag, solen har värmt gott.

Lennart skulle upp till Aitelnas i morse så då följde jag med upp till Talludden och därifrån gick jag med stavar ner till byn, en promenad på sju kilometer, jag gjorde en sväng genom skogen och kom ut på Fällavägen så jag var förbi hos Gunilla och drack kaffe. Vi satt ute på altan och solen värmde något fantastiskt, det kändes som på våren.

Det är så mysigt att gå denna promenad från Norra sidan och genom skogen och ut på Fällavägen.

Nu håller Vindelåforsen på att nya ihop

Det här kan man kalla "Bambi på hal is" fast det var renar den här gången

Igår eftermiddag blev jag bjuden på Souvaskebab hos Anki. Hon hade gjort upp en rejäl eld utanför där hon bor och där stekte hon och Mona souvas så det stod härliga till! Det var bara för oss att äta hur mycket som helst. Det blev en mysig utemiddag, tack Anki!

Katten "Mojsan" ville också vara med

Nu ska jag gå och äta en god sallad med tomater, haloumiost, salami, lök, gurka, olivolja!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.