Luktar gott av Kinnas bak!

 Idag har jag varit ledig. Började med en långpromenad med Nasto och sedan upp till Gunilla en sväng. Skönt med normaltemperatur -13.

Hem och började baka, det gick bättre idag än onsdag förra veckan då jag fick slänga iväg två sorters kakor på grund av att jag inte tittat så noga på vad det stod på bland annat vanilj- och bakpulverburkarna, hm!

Har bakat "Moster Märtas" skurna chokladkakor, Makalösa, Drömmar och så en långpannekaka som jag döpt till "Siris Filmjölkskaka". Den innehåller filmjölk, socker, vetemjöl, margarin, kanel, kryddnejlika och lingonsylt. Ett recept jag fick för länge sedan av Siri i Rotagård, Harads. Hon var, och är säkert fortfarande, en hejare på att baka.

Då jag bakar är jag en hejare på att dra fram, så nu är det bara att röja på diskbänken och sedan ska jag och Lennart till Kraddsele och hälsa på goda vänner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.