Hallå VK! Ammarnäs finns också!

 Jag kan inte förstå att Västerbottens Kuriren inte verkar vilja ha Ammarnäs med när det gäller skidbackar. Har dom totalt missat att Ammarnäs även är en Vinterdestination???

I onsdags kunde vi läsa om Vintercamping nära en skidbacke. En karta fanns också där följande orter med vintercamping fanns utmärkta: Hemavan-Tärnaby-Kittelfjäll-Klimpfjäll-Borgafjäll-Nalovardo-Bygdsiljum-Buberget och Agnäs.

Men Ammarnäs hade dom missat! Nu vet jag ju inte var dom tar faktauppgifter ifrån? Kanske inte Ammarnäs fanns med där? Men nog sjutton måste väl VK:s Umeåjournalister veta att det finns backe även här!

Har kollat upp med Gunilla, hon som har vintercampingen här vid slalombacken, och idag finns sextioen platser och alla är uthyra dessutom har hon trettiofem på kö!

Så där ser ni, ni som tror att inte Ammarnäs är populärt! 

Jag vet att vi diskuterat detta ämne förut, inte nu angående vintercamping, utan att Ammarnäs inte nämdes när dom gjorde ett special om turistorter i fjällen!

 

 

4 kommentarer

  1. Läskunnig kartläsare

    Helt otroligt att VK:s läskunniga reportrar inte orkar titta på västerbottens läns karta innan dom skiver sina artiklar med information om vad som finns i vårt län. Även om man som reporter är så begränsad att man inte kan alla fina turistorter så borde det väl finnas krav att man tar med alla eller ingen av dessa i en informationsartikel. Ammarnäs är faktiskt en av länets bästa med stora möjligheter för en besökare att få njuta av en fin och trevlig vintersemester med stora variationer.
    Har slentrianen blivit så stor på f d fina VK-red att man bara förnyar tidigare artiklar med nytt datum

  2. Anders Forsberg

    Jo, det kom en kommentar på sidan 14, längst ner till vänster, några dagar senare – Ammarnäs är väl mer värd än så…?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.