Gott Nytt År!

 Nytt år och nya möjligheter!

Årets sista dag bjöd på en väldigt skön temperatur, inte mer än ett par grader kallt. Mycket folk i rörelse men vi märker ändå att besökarna under nyårshelgen här blivit mindre till antalet nu än för fyra år sedan när vi började med affären. Vad det kan bero på finns säkert en del förklaringar….vem vet?

Årets sista kväll tillbringade vi uppe i Dalstugan tillsammans med en massa andra glada människor. Vi åt en härligt god trerättersmiddag och hade allmänt trevligt. Tolvslaget skålade jag och Lennart in här hemma med ett gott mousserande vin LANGLOIS brut Crémant de loire, kan varmt rekommenderas!

Idag har vi inte gjort så mycket annat än sett skidor på TV och varit ute på en lite längre promenad i det sköna vädret. Ätit middag med Marcus, Nicklas och Kathrine.  Med andra ord så har det varit en riktigt skön slappardag!

Ja, nu är det nytt år och min förhoppning är att det kommer att hända mycket positiva saker med Ammarnäs under detta år!

Väl mött till år 2011!

3 kommentarer

  1. Nöjd nyårsfirare i Ammarnäs

    Gott Nytt År till Kinna och Lennart! Tack för att Ammarnäs Livs finns. Färre besökare i nyår har många förklaringar; Svinkallt veckan före samt hel arbetsvecka för dom flesta, Ammarnäsgården stängd i ett övergångsskede, slalombacken lider av snöbrist. Nästa nyårär det nog fart igen.
    Tack vare de fina arragemangen med Nyårsfirande i Dalstugan, fantastisk Nyårssupe i Värdshuset, samkväm med soppa och musik i Församlingshemmet och Nyårsandakt i Kyrkan samt öppet hus i Samegården och ett jättefint längdskidspår har vi som valde Ammarnäs haft en toppenfin nyårshelg.

  2. ammarnäs älskare

    Vill komma i kontakt med dig via mail för jag har lite frågor m.m.
    Hoppas att du kan maila mig/Ammarnäs älskare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.