Morgonspromenad

 Jag har varit med Nasto på hans första riktiga långpromenad sedan han fick hostan, så få se nu hur det blir?

Va mysigt det är när man går upp till liften och det lyser i alla Vivekas fjällstugor! Hon har adventsstakar i varje stuga, jättefint.

Nasto fick skälla älg under vår prommis! När vi kom ner från liften fick vi se två älgar vid Tjulåvallen, en stod och en låg ner.

5 kommentarer

  1. Hannes Holmström

    Mycket bra att Du så frekvent uppdaterar oss kustbor om väder mm i Ammarnäs. Vi har ju fritidshus i byn (söder om hotellet efter Kungsledenvägen) och man vill ju gärna ha lite koll på läget. Här i Umeå är det sjukt mycket snö, säkert mer än vad Ni har i Ammarnäs.
    Läser i dagens VK om sophanteringen i Kittelfjäll och samma problem finns i Ammarnäs. Om man besöker fritidshuset sporadiskt kan man inte ha en tunna och vad gör man då. Kommunens ansvarige har inga ideér.
    Slutligen – vilken fin bild Du har från Tjulträsket.

  2. Erik

    Hej!
    Låter bra att Nastos hosta börjar släppa, själv sitter jag på Scandic Alvik i Stockholm ock hostar rejält. Jag såg också att det lyste mysigt i Vivekas stugor förra helgen! Tänk vad lite lampor kan göra. Lev o må

  3. Susanne Odung

    Hej Kinna och Ammarnäs!
    Nu är längtan stor efter lite fjällro (=Ammarnäs), vi kommer till sportlovet vecka 9. Hoppas att ni fått riktigt mycket snö innan dess och att ni då bjuder på fint väder med solsken och lagom kyla. Jag hakar på Hannes inlägg avseende soporna och kommer med följande förslag. Kinna, ni kan väl ha en container vid affären? Jag betalar gärna en 50-lapp per slängd soppåse 🙂 En ny affärsidé för någon i byn kanske? Så som det är nu är ju i vilket fall inte hållbart, visst, åker du bil och har släp så kan du ju alltid ta med dig soperna hem. Men åker du buss så….. Vi ses!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.