En underbar dag

 Efter att ha sett premiären av "Vinnarfesten" i TV4 måste jag säga att jag blev mycket besviken! Om man som jag  tycker om att tippa V75 och se det sändas i TV på lördageftermiddagarna så är inte detta program något för mig. Det minsta man såg här var ju travet!!

Nå, i allafall så har vi haft en underbar dag, åtminstone efter klockan tolv då solen kom fram riktigt. Vi tog en promenad upp till campingen efter jobbets slut och hälsade på hos Erik, Clary och Filip i husvagnen. Alltid lika trevligt! Tog ett par bilder på vägen hem. 

Nu har vi ätit en god middag: Älgfilé, potatisgratäng och kantarellsås. Och nu är det Körslaget som gäller. Håller naturligtvis på Lisa Miskovski.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.