Vindstilla

 Vad mycket folk det har varit här i helgen! Fantastiskt roligt att jobba när det är folk i butiken precis hela tiden. Det skulle ha varit skoj att ha haft en räkning på alla skotrar som kört förbi här nere på ån, många har dom varit!

Fredrik och hans kompis Magnus har legat här inatt så imorse var det riktigt mysigt att göra iordning frukost åt någon fler än bara jag och Lennart. Nu har dom åkt, nu är det bara tjejerna i Akkas som är kvar. Lennart åker till Umeå i eftermiddag för han ska flyga därifrån till Arlanda tidigt i morgonbitti.

Har varit på en promenad upp till campingen och hälsat på och det var en riktigt skön promenad, varmt och faktiskt vindstilla. Satt ute och åt varmkorv och drack kaffe med goda vänner.

Nu ska jag göra mig iordning för jobbet som väntar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.