Snart är det Påsk!

 

Vi har haft jättemycket folk i butiken i eftermiddag, längesedan vi fick köra två kassor samtidigt med kö till båda! Jättekul! Alla är glada som vanligt, trots det blöta vädret!

Tog det lugnt på förmiddagen idag, fikade och tog sedan bilen och körde runt, bl a till Vindelåforsen, Tjulträsk och Djupfors. Det är väldigt mycket vatten på isarna nu så nu är säkraste sättet att komma sig någonstans med skoter, att köra skotrarna på släp antingen till Brandstation för att lättare ta sig till Bissan och Bertejaur, eller till Tjulträsk eller Kungsledenparkeringen. Det är tråkigt när föret försvinner så här snabbt men vad gör man när kalendariet har bestämt att påsken ska vara så här sent i år. När det dessutom bara är varmgrader och dessutom regnar!

Få se om vi får någon Påskaftonsresa upp till Aitelnas! Det har ju blivit tradition att min Maria med familj lagar till påsksupé där uppe och att vi, efter vi stängt butiken, kör upp dit och äter gott och sover över där. Men vi får väl se hur väder och vind blir. Sedan vet jag ju inte heller om familjen Norberg tänkt fara dit, dom kanske har andra planer, men är det bara före så far ändå jag och Lennart dit, skönt att hämta andan lite grann och Aitelnas är rätta stället för det!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.