Nöjd över min dag

 Ikväll känner jag mig riktigt nöjd med min lediga dag! Började morgonen med att köra bort papper, glas, metall och plast till återvinningen. Sedan fika uppe hos familjen Norberg i deras stuga (dom kom i gårkväll). Hem och klädde om för en skidtur eventuellt upp till Aitelnas beroende på hur skidföret skulle vara. Jag kan säga att det sög under skidorna, det var blött före alltså, stannade i Talludden och tog lite paus, kände mig lite piggare efter apelsinklyftor och dricka, så jag tänkte att det är ju inte så lång bit till Höbäcken, jag kanske fortsätter åka dit, men jag ändrade mig ganska snabbt då jag kom på att "jag ska ju faktiskt åka hem också"! Träffade Tryggve med familj som kom på skidor från Aitelnas, dom hade åkt upp dit igår och legat över där.

Då jag kom hem skulle jag duscha men innan jag hoppade in i duschen så satte jag en bulldeg på jäsning. Bakade sedan bullar och fick besök av Maria och Therese Renberg som då fick smaka av mina nygräddade bullar. Gjorde sedan en korvgryta innan jag gick ner för att jobba lite efter stängning.

Curt och Sofie har kommit ikväll och han hade med sig en jättefin blomgrupp som Laila (min svärmor i Boden) hade skickat till oss. Hon är sååå gullig, min svärmor!

Nu är det dags att krypa ner under täcket. God Natt och Sov Gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.