(H)juldagen

 Man skulle kunna tro att det hänt en stor trafikolycka här men det är bara entusiasmerna som samlats inför starten för resan på hjul ner till Sorsele.

På rullskidor och cyklar ska dom nu ta sig ner till Sorsele, en tur på "endast" nio mil!

Här har starten gått!480

Snacka om att ha tur med vädret, igår när det regnade hade det nog inte varit lika trevligt! Nu är jag dålig på att uppskatta men jag skulle kunna tänka mig att det är mellan fyrtiofem och femtio deltagare. 

Jag tycker att dom är jätteduktiga alla som ställer upp på detta arrangemang, ett arrangemang som Ammarnäs IF anordnar varje år.

En kommentar

  1. Inger Grundström

    Tack för bilderna Kinna. Det blev en TOPPENDAG för oss alla deltagare och medföljare vi åkte i samlad grupp från Baseco in till Sorsele hembygdsgård vid kl 3-tiden em.
    Folkfest, motion, vackert väder, glada människor och trevlig samvaro. Första stopp i Kraddsele där dessa fantastiska bybor hade pyntat byn med tomtar och julgranar inför (H)JULDAGEN och bjuder alla på smörgåsar på hembakat bröd samt dryck. Nästa paus är i Hemfjäll där Alvin ställt fram sittplatser av alla modeller från stubbar till drickabackar som vi får efterlängtad vila på. Gertsbäcken i Grannäs är sista stopp före samlingen vid Baseco och vår samlade entre in i Sorsele med dusch och buffe på hotellet.
    Ser fram emot nästa (H)JULDAG att få träffa årets- och nya deltagare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.