Är nu i Harads

Kom fram till Boden efter klockan fem igår eftermiddag. Resan gick fort, tycker jag, åkte ju tolv från Ammarnäs. En god middag väntade hos min rara Svärmor och den avnjöts i sällskap av Curt, Sofie och Urban och så svärmor naturligtvis. Jag låg över där och i morse kunde jag sätta mig vid ett färdigdukat kaffebord. Efter att jag gjort mig iordning så tog jag en promenad bort till Marcus. Vi har umgåtts hela dagen och haft hur trevligt som helst. Åt lunch på Oregano dit också två av Marcus kompisar följde med.

Hann med en Drop In klippning innan Maria hämtade mig hit till Harads. Nu har vi ätit hemgjorda köttbullar och sedan har det varit läxförhör både för Zakarias och Fredrika. Nu fick jag en hund upp i knät och en på tangentbordet (sitter isoffan med datorn i knäet), så det är bäst att sluta för nu vill dom ha uppmärksamhet.

Nu blir det kaffe!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.