Soligt och varmt i Umeå

Kom hit till Umeå klockan tre i eftermiddag. Hur skönt som helst att åka buss helst då man åker med Norrlandskusten från Luleå. Kaffe och smörgås erbjuds under resan samt filmvisning! Tiden gick så himla fort.

Det har ju bara regnat medans jag var i Boden och Harads men när jag kom hit var det strålande sol och riktig sommarvärme. Nicklas mötte mig vid bussen och vi gick hem hit till lägenheten där han bjöd på kaffe och smörgåstårta innan han for på jobbet. Jag drog en sväng upp på stan och köpte möbeltyg för att klä om kassastolen, tyckte det var bäst att göra bort detta "måsteinköp" först.  Får hoppas på roligare affärer imorgon!

Nu sitter jag och Kathrine och slötittar på TV.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.