Ibland kan man börja fundera…..

 …om det håller på att snurra om i mitt huvud alldeles??

Igårkväll hade jag jättesvårt att somna. Vet inte hur länge jag låg och vände och vred mig i sängen. Ibland hamnade jag mitt emellan dröm och verklighet…..tänk om jag kunde tyda mina drömmar?

Jag låg som i halvdvala, såg en massa moln och i dessa moln massor av ansikten, alltså riktiga ansikten men ingen jag kände igen……..sedan blev det TV spel och jag som aldrig i mitt liv har spelat varken TV- eller dataspel. Nu såg jag ett helt spel på en TV-skärm……. och sedan massor av virkade grejer i olika mönster……är det underligt att jag börjar fundera?

Steg till slut upp och satte mig vid köksbordet och bläddrade igenom Allas Veckotidning, då var klockan halv ett! Gick sedan och  la mig och kunde efter ytterligare ett tag somna. Skönt! Men imorse var jag halvdöd då klockan ringde!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.