Morgontrött

 Helt plötsligt har jag blivit en sen kvällsmänniska, jag som alltid brukar börja gäspa vid niotiden på kvällen och då brukar tvinga mig själv att vara uppe till  åtminstone halvtio innan jag kan gå och lägga mig.

Nu dom här kvällarna som jag är ensam hemma är jag uppe till fram emot halvtolv och ligger sedan i sängen och läser ett bra tag! Detta innebär att jag är fruktansvärt trött på morgonen………Måste skärpa mig!

Här har vi nästan fyra grader varmt och blåsigt, det har också regnat under natten.

En kommentar

  1. Gela

    Hej Kinna!
    Men det är ju så mysigt att vara uppe på kvällen, jag får också tvinga mig isäng så jag orkar upp på morgonen. Men då jag blir pensionär (vilket jag blir snart) då ska jag vara uppe. Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.