Min lediga dag

 Har hunnit med ett Sorselebesök idag. Åkte ner med sjubussen och hem tio över elva. Tala om halka! Huvva se obehagligt med detta väder, regn och halka. Vi mötte en sandbil men den hade bara sandat i kurvorna, rakorna såg ut som glas. Men senare mötte vi en sandbil till och han  hade sandat hela vägen så vi kom fram till Sorsele utan problem! Jag var inte direkt rädd för Jocke satt ju vid ratten! 

Efter ett besök hos frissan för klippning(hon hade gjort mig så fin i håret men det höll inte så länge för då jag kom ut hällregnade det) gick jag till Qstar och där har dom en liten fikahörna så det blev en Cappuchino och en lussebulle. Skönt veta att det finns ett litet fik att gå in på när man är där nere och blir fikasugen. Sedan blev det ett besök inne hos Carinas blommor. Där fanns jättemycket fint att titta på! Köpte blommor och så en liten present till någon som snart fyller år :)! Pias Kläder besökte jag ju förstås, det går ju inte och fara till Sorsele och INTE gå in dit. Hon har ju hur mycket kläder som helst, men jag var faktiskt inte köpsugen idag, konstigt nog, men titta och känna får man ju göra. In på ICA en sväng och sedan var det bara att ta bussen hem igen.

Då jag kom hem gick jag till Gunilla för det var till henne jag hade köpt rosor, det är hon minsann värd! Hon höll på att göra jättemysiga bordsdekorationer med placeringskort för Julbordsgästerna nu på lördag.

Nu har jag bakat ytterligare två sorters kakor. Det är kul när man är igång, det händer bara alltför sällan! Samtidigt är det kanske bra att det inte händer för ofta,  för jag har provsmakat kakorna flera gånger nu……..

Ps. Det hände en rolig grej nu i eftermiddags! En person från Hofors ringde och sa att hon läser min blogg och hade sett inlägget om boken "Ammarnäsbygdens historia" så hon ville att jag skulle skicka en bok till henne. Och det jag gjorde. Kul!

 

 

3 kommentarer

 1. Carl-Axel Otterhall

  Hej Kinna
  Du verkar verkligen kunna ha sköna lediga dagar och dessutom kunna ta till vara på dem på ett härligt sätt:) Vet inte om du läst min senaste blogg men det är precis det du berättar i slutet i denna blogg jag går och grunnar på. Vi har förmodligen en hel del läsare ”utifrån”. Och många av dem är intresserade av oss, Sorsele med omnejd, osv. Kan tänka mig att många av dem dessutom är utflyttade Sorselebor. Så det jag tog upp i min senaste blogg var huruvida vi som bloggar från Sorsele skulle kunna fånga upp de som visar intresse och få möjlighet att ge dem sådan info att de ev. kan komma hit/tillbaka. Info om lediga jobb, hus till salu, o.s.v. Läs gärna min blogg och hör på något sätt av dig om vad du tror:)

 2. Pernilla (stugan i liftbacken...)

  Hej Kinna, hittade din blogg häromdagen. Vad roligt att få en liten uppdatering av läget i Ammarnäs, nu längtar jag verkligen dit. Ligger det någon snö, eller har allt tinat bort som hos oss?

 3. Kinna Persson

  Svar till Pernilla (stugan i liftbacken…) (2011-11-30 23:14)
  Pernilla! Kul att du hittat min blogg! Vi har faktiskt lite snö, av det som kom för några dagar sedan ligger det mesta kvar, trots att det regnade i går morse! Ha det så bra tills vi ses igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.