Min lediga dag

 började med kaffe och radiolyssning när Lennart var med och tävlade. Tyvärr så blev det ingen finalomgång för honom, hon som han tävlade mot kunde mer! Sedan bestämde jag mig för en långpromenad med Nasto, den promenaden gick upp till Sput`n och Niclas och Marias stuga, skottade av altanen och gick neråt byn igen. Tittade in hos Gunilla på en kopp kaffe. Veckans körning till återvinningen blev det också, herregud vad mycket papper och diverse annat det hinner bli bara på en vecka!

Det hör inte till vanligheten att jag går ut och äter lunch men idag var jag jättesugen på att göra det. Fisklasagne på Wärdshuset var inte helt fel! Dessutom träffade jag ju en del trevligt folk där!

Nu har jag dammsugit och skulle vaska men så var jag nära datorn så då blev den här bloggen skriven. Vaskkäppen står nu i ett hörn och ropar att jag skall komma, så det är väl bäst att göra det då.

Slutar med veckans citat: "Inget varar för evigt – inte ens dina problem".

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.