Påskhälsning från Ammarnäs

 Vilken underbar lycka att få vakna till ett sådant vackert väder! Solen lyser vackert från en klarblå himmel! Fick nästan lust att fara ut en sväng på skidor, vi öppnar ju inte butiken förrän kl 13 så tid för det finns, det är bara att jag bestämmer mig!

 

Nu är det mycket folk i farten, (det är såååå kul att jobba när det hela tiden rörs kunder i butiken) och igårkväll var det biltrafik över Tjulåbron in till byn hela tiden, ångrar att jag inte började räkna bilarna men jag hade nog inte kunnat hålla räkningen, så många var det!

Nu önskar jag alla Er en riktigt Glad Påsk!

 

 

 

3 kommentarer

  1. Rose-Marie

    Hej!
    Jag och min man lämnade Ammarnäs kl. 18.00 på skärtorsdagen och jag räknade alla bilar vi mötte fram till Sorsele. Det blev exakt 100 st varav hälften hade släp med skoter. Sedan körde vi över Gubbträsk och ut på E12 och möttes av ett pärlband av bilar på väg upp mot fjällen även där.
    Önskar alla en trevlig Glad Påsk!

  2. Ammarnäsobservatör

    Undrar varför VK inte vill känna till att Ammarnäs finns?
    Förra veckan helsida om fjällanläggningarna i länet, men
    Ammarnäs saknas. I dag återigen Tom Juslin om läget i
    backarna men varför är inte Ammmarnäs med.
    Vi är många prenumeranter som undrar.
    Här är nu toppenföre, vackert väder och många trevliga
    påskfirare.

  3. Kinna Persson

    Svar till Ammarnäsobservatör (2012-04-06 15:28)
    Jag tycker också att det är märkligt att ingen journalist på VK ringer och kollar hur det är i Ammarnäs. Dom skulle gott kunna ringa till Robert som har Liften och vintercampingen och till alla övriga turistidkare. Det är ju likadant med Lokalradion, pratar dom om fjällen så är det bara Tärna och Vilhelminafjällen. Varför inte Vindelfjällen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.