På väg till duschen!

 Skulle gå och duscha men blev sittandes här vid datorn istället! Ser ut genom köksfönstret och det är alldeles grått och det faller lite snö. Fy, nu vill ju jag ha barmark och sol! Här körs det skoter fortfarande, full vinter uppe på fjället! Hemska tanke om det blir en sådan där hemsk vårflod igen……. då blir det att hålla pumparna igång här nere i källaren (puh).

Imorgon far jag till Harads och Boden, blir borta en HEL vecka. Hoppas bara att det inte blir ett j…a skitväder att köra i. Inte kul när nu sommardäcken sitter på!

Jag fick ju min CrossTrainer igår eftermiddag, packade upp den och började titta på monteringen och sedan gav jag upp, till mitt försvar kan jag väl säga att det var ganska sent på kvällen så jag insåg att jag inte skulle börja med detta med tanke på mitt, inte så bra, tålamod! Men nu blir ju Lennart ensam på kvällarna så jag hoppas att han kommer att känna sig sysslolös och ta sig an detta projekt under veckans kvällar!

Nä nu väntar dusch och packning! Ha en bra helg alla Ni som läser min blogg!

3 kommentarer

  1. ewa

    ser fram emot att få umgås med dig,inte bara en snabbkopp i pers.rummet på affärn 🙂 Välkommen till Boden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.