I Harads

Det var den längsta bilresa jag någonsin gjort till Harads. Usch, vilket dåligt väglag det var.

I Ammarnäs hade det slutat snöa och börjat klarna strax innan jag skulle fara så det kändes inte sååå gruvsamt. Hann bara till Djupfors där var vägen snölagd men bara till Kraddsele, där blev det bättre, Hitanför Arvidsjaur var det likadant som i Djupfors. Snöade hela tiden och det gjorde att mina ögon kändes jättetrötta så i Arivdsjaur stannade jag och tog en paus. Hade fint före ända till jag passerat Deppis en bit, där var det återigen mycket snö på vägen och så var det i stort sett hela vägen till Boden, däremot var E97:an bar så då blev det roligt att köra bil igen!

Lite psykologiskt är det detta med sommardäck! Hade jag inte vetat att Lennart satt på sommardäcken utan jag hade trott att jag hade vinterdäck hade jag nog inte varit så feg……

Nu är jag i alla fall i Harads och här blev jag bjuden på en jättegod grillmiddag av Niclas, Zakarias och Marcus. Tyvärr så är Maria sängliggandes och mår dåligt så hon har jag inte träffat (vet inte om det är magsjuka på gång) och Fredrika är med sitt fotbollslag på träningsläger i Bredåker men hon kommer hem imogon och innan dess så träffas vi nog i Bredåker för Harads har sin premiärmatch där imorgon och då jag lika är här så måste jag ju bara fara och titta.

Nu blir det efterrätt, Niclas har gjort chokladpudding till oss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.