Underbar Syster

Dag två som lägenhetsutstäderska till ända. Kommer hem till min gulliga syster Ewa som genast skickar mig i badet där hon serverat ett glas rödvin och även lagt fram en jättesöt pyjamas, rosarandiga byxor och rosa tröja, som jag ska ta på mig efter badet. Så jag tog ett jättevarmt och skönt bad, tog på mig pyjamasen och kom och satte mig vid ett bord där det dukats fram mat. Hon hade lagat något jättegott som jag bara måste lägga ut receptet på:

            Karré i ugn

Skiva karrén i dryga centimeter tjocka skivor. Lägg dom sedan i en ugnsfast form.

Vispa ihop 3 dl grädde, 1 burk Creme Fraiche, ½dl soja och 2 tsk Sambal olelek.

Häll det över köttet (Viktigt att det täcker köttet) och sätt det i ugnen 175 gr i en timme och 15 min.

Servera grönsallad, potatis eller ris till

 

Väl bekomme! Ha en trevlig kväll!

 

 

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.