Sista kvällen i Boden

Ja nu är det sista kvällen här hos Ewa i Boden, sista "systrasurrkvällen" så nu gäller det att ta väl vara på den!

Idag har jag inte varit "skurkärring" för det gjorde jag bort igårkväll, men tro för den skull inte att detta har varit någon slöardag, nej för sjutton, vi började med att promenera till Maria på hennes jobb på Fria Emilia, där visades vi runt på hennes jobb och bjöds på kaffe och nýbakat fikabröd. Sedan bar det iväg till Dollar Store, genade över ett dike från Fria Emilia och naturligtvis så halkade jag i leran och tog emot mig mid höger handen så nu har jag lite ont i långfingret, kan ha stukat fingret. Efter ett besök på DS så gick vi vidare ner till Coop och handlade lite, träffade också två av mina gamla arbetskompisar vilket var mycket trevligt. Curt kom och hämtade oss så vi åkte hem till honom och Sofie där vi blev bjudna på kaffe och satt och pratade en stund.

Nu var vi redo för att gå "på stan"! In och ut i flera affärer och resultatet blev: två par jeans, två T-shirt, underkläder, nagellack, justering av mina glasögonbågar, hittade inga skor som jag ville ha (tyvärr)! Hem, ont i fötterna, trött så vi slappade i soffan ett tag tills Maria tittade upp på en kopp kaffe. Sedan middag på Kinarestaurangen och nu har vi suttit och umgåtts samtidigt som vi tittat på Let´s Dance.

Imorgon bär det av till Harads och familjen Norberg där också Marcus befinner sig och på lördag åker jag hem till Ammmarnäs igen! Så här länge har jag aldrig varit borta från jobbet förutom då jag och Lennart tillsammans har varit utomlands, men Lennart och Sanna  verkar klara sig bra utan mig!

Ha det bra alla!

4 kommentarer

  1. Maria

    Men mamma! Klart att de klarar sig utan dig i en vecka. Tänk på oss som måste klara oss utan dig i massor av veckor…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.