Värmen har hittat hit

 Idag njuter jag verkligen av min lediga dag!

Först en timmes promenad på morron, fast då i överdragsbyxor, vantar och jacka, det blåste kallt. Sedan dammsugning och vaskning (kändes skönt).  Solen visades sig och jag gick ut på altan där det kändes varmt i hörnet (lä). Gick in och hämtade kaffe och en bok "Mörka skuggor i Sunderbyn" en deckare som handlar om en patient som spårlöst försvinner från Sunderby sjukhus…….en bra bok som fängslade mig så mycket så att jag inte kom mig för att gå in förrän nu. 

Fick idag en inbjudan till ett seminarium "Täckning för tillväxt?" Ett seminarium med debatt om de utmaningar och möjligheter Västerbotten står inför gällande regional utveckling och it-infrastruktur. Men eftersom det är på fredag så kommer jag inte att åka dit.

Nu blir det till att laga "Korv i ugn" som Lennart beställt till middag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.