Ännu en grillkväll ute i det fria

 Började dagen med en hundprommis och sedan fortsatte jag med krattning. Vädret på förmiddagen var väl så där men sedan på eftermiddagen blev det riktigt varmt och skönt. Passade på att vädra och städa Lennarts garderob. Vad fräscht det blir när man tar ut alla kläder på vädring, torkar ur garderoberna och sedan hänger in dom luftade kläderna igen!

Istället för att laga middag så tog vi med korv och hamburgerbröd till "vårt" grillställe, Sommarfähusbacken. Där gjorde vi upp eld och stekte korv på Lennarts hemgjorda grillgaller. Kolla in "trillingtallen"! Tog även en promenad upp till Potatisbacken.

Så här ser det ut uppe på Slalombacken

Mycket snö kvar fast nu börjar det tina mer och mer

Fick besök av Gunilla och Cengiz och senare kom även Ralf Holmberg förbi. Mysigt att träffas och sitta och prata runt öppen eld!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.