Städning av byn!

 Ja, nu har den årliga byastädningen varit och det var som vanligt många som deltog.

Samling utanför affären klockan arton där alla deltagare fick varsin sopsäck och påsar för eventuella pantburkar. Där blev vi också anvisade vilka sträckor var och en skulle gå. Den sträcka som jag, Lennart och Kjellan fick innehöll inte så mycket skräp så det gick ganska fort. 

Efter städet var det korvgrillning och kaffe som Hembygdsföreningen bjöd på  nere vid Hembygdsgården. Jag snabbräknade och kom fram till att det var mellan trettiofem och fyrtio personer som var där! Det är väl jättebra en fredagkväll, att folk tar sig ut och hjälps åt med att städa runt vägarna. En stor eloge till alla som var med!

Här kommer några bilder från kvällen

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.