Kanske resfeber?

 Inatt har jag inte sovit många timmar, klockan tre tittade jag på klockan sista gången..puh, och jag som hade ställt klockan på sex för att fara ut och springa. Fortsatte sova till sju då steg jag upp och drack kaffe tänkte först att jag inte skulle ut men sedan ändrade jag mig så jag for och sprang en liten runda i alla fall.

Kanske att jag led av resfeber för ikväll åker vi till Boden och min syster Ewas sextioårsfest som blir i morgonkväll. Det ska bli kul, vi ska hålla till hemma hos Ewas dotter Helena i Unbyn. Typ ett litet knytkalas med Tipsrunda och känner jag Helena rätt så har hon säkert hittat på en massa skoj!

Vi har soligt och fint, här har det inte snöat som jag hörde på radion imorse att det gjort på flera andra ställen i inlandet. Allt mellan tio och tjugo centimeter. Första dagen på sommaren och så mycket snö, det är inte riktigt klokt!

Potatisbacken harvas idag så Lennart for dit före åtta för att hinna vara med ett tag och hjälpa till. Så efter helgen kanske det blir sättning av potatis.

Nu ska jag sätta på kaffe innan jag öppnar butiken. Ha en trevlig helg ni också för det ska då jag ha! Vi hörs!

2 kommentarer

  1. Lilian Holloway

    Gratta Eva! Fylla 60 gjorde jag för länge sedan. Fråga syster yster Gunilla.

    Förhoppningsvis får vi inom en snar framtid ta av oss långkalsongerna, raka av oss vinterhåret och måla tånaglarna. Det vill säga oss goa kvinnor.

    Än en gång: Grattis till Eva!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.