Det regnar å regnar……

 Igårkväll var jag på mitt första Spinningpass för den här säsongen! Ett stort plus för mig var att jag bara tog mig för att gå dit! Att det sedan kändes enormt jobbigt att "trampa" på en hel timme är väl inte så underligt så här första gången däremot var det väldigt skönt både fysiskt och psykiskt efteråt.

Ställde min väckare så att den skulle ringa en kvart tidigare för att jag skulle ut på en längre promenad nu på morgonen men vaknade av ljudet av hällande regn! Mysigare då att ligga kvar i sängvärmen en stund till. Nu regnar det fortfarande och det verkar inte heller ge med sig men jag måste i alla fall klä mig för att gå ut med hunden. Jaja, det blir väl att testa om min jacka verkligen är så vattentät som den lovat!

Idag kommer varubilen med väldigt mycket varor och att det är speciellt mycket idag beror på att det var jag som skötte om varubeställningen förra veckan när Lennart var borta och jag är nog betydligt försiktigare med att ta hem varor än vad min käre make är. Men det finns en orsak till det också, nämligen att det är han som sköter om att beställa under den största delen av året medans jag bara gör det när han är på Älgjakt! Men jag lär mig…

Nu ut i regnet…….

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.