En tur till Gaisatj

 Några härliga höstbilder från min förmiddagstur till Gaisatj. Började gå från Valdemars och upp mot Marsivagge men bara efter en liten bit fick jag vända för jag kom mig inte över bäcken(borde spångas)! Så jag körde upp och parkerade vid renhagen och gick upp till Gaisatj istället. En mycket fin tur men längst upp började det blåsa ganska kallt men då skulle vi (jag hade Nasto med mig) vända neråt så det gjorde inte så mycket. 

Här en bild på vägen upp till Tjulträsk. Visst är det fint?

Ju högre upp jag kom desto kallare blåste det

Utsikt ner mot Tjulträsk.

All denna färgprakt som finns nu på hösten kan man inte se sig mätt på!

5 kommentarer

  1. sandra

    Vilken jättejätte fint bilderna! Så synt att vi alltid kommer i höst när bladen är borta (det tar fortfarande 4 veckor för Kiki och mig)!!
    Sandrahälsning :o)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.