Burr va kallt!

 Klockan sex imorse visade termometern  minus 20 grader och det var garanterat myggfritt ute!!  En fördel med kylan är ju förhoppningsvis att isarna blir bra! Nu är det bara fjorton minus! 🙂

Åkte ner till Sorsele med bussen klockan 7, då är det ganska mörkt ute märkte jag, perfekt att åka ner kl 7 och hem 11.10, hann nästan göra alla mina ärenden!

Väl framme i Sorsele så gick jag in på X:et och morgonfikade  kaffe och fralla samt läste morgontidningarna! Sedan på Drop In hos Vega för klippning, leverans av tre Ammarnäs Kalendrar till en som stod utanför Busstationen och väntade, besök på Handelsbanken, ICA och Coop. Hann inte med Carinas Blommor som var planerat för nu var det dags för bussen att avgå men jag ringde och beställde blommor för leverans imorgon till en som fyller år!

Här hemma har jag satt fram Adventsstakar och hängt stjärnor i fönstren, så mysigt det blev! Ikväll ska vi pynta lite i butiken.

Imorgonkväll åker vi till Pålkem (min svärmors hemby) i Norrbotten. Vi ska äta Julbord tillsammans med hela Lennarts familj och det ska bli trevligt att träffa alla, tror att vi blir 19-20 personer.

Ja, det var allt för idag! Ni ska alla ha en trevlig 1:a Advent !

 

 

En kommentar

  1. Maria Skiddi

    Oj, jo jag vet-faster berättade det. Hela ”klanen” samlad.

    Ha det väldans bäst i Pålkem! Jag far nog inte dit förrns till sommarn igen om man lever å hälsan har…

    Faster är en kanonkvinna med en energi som skulle göra en duracellkanin utbränd=)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.