Företagsfest i Sorsele

Jag vill ge en stor eloge till Företagarna i Sorsele och andra inblandade som arrangerat årets Företagsfest! 

Att få tag i bra föreläsare kan ibland vara svårt men ni hade verkligen hittat dom rätta föreläsarna. Pia Sjöberg och Anders Grundström som berättade om hur det är att vara företagare. Lättsamt och humoristiskt! Sedan fick jag lite mer kött på benen när det gäller Destination Vindelfjällen som presenterades av Matthias Schnyder och Magnus Bidner.

Och sedan skulle vi ju få lyssna till Henry och Gunder Karlsson, Svarttjärn, som skulle berätta om "Extrem entreprenörsframgång i glesbygdsby" ! Åh gud vad jag hade gått och varit nyfiken på vilka som bodde och verkade i Svarttjärn, jag frågade en del här i Ammarnäs men dom kände inte till någon Henry eller Gunder Karlsson i Svarttjärn. Nåväl, till slut kom dom ju fram till scenen, dessa två underbara män som inte bodde i Svarttjärn uppefter Ammarnäsvägen utan dom kom från Lövångers Revyn. Alltså, dom var där för att roa oss och det gjorde dom verkligen. Mycket längesedan jag skrattat så mycket och så gott som denna lördag! Dom måste jag försöka få hit till Ammarnäsdagarna eller Pärfestivalen så alla här får chansen att se och höra dessa fantastiska män!

Vi var sedan dryga 230 personer som samlades till middag och underhållning. God mat som lagats av Annika Nilsson, Mat till Kalas, hon tilldelades också Kommunens pris till 2012 års företag! Övriga pristagare blev Raimo Åberg som tilldelades både Företagarnas pris för årets manliga företagare och priset för årets företagare. Priset till årets kvinnliga företagare gick till Erika Bjuhr, Ljung Hudvård AB.

Sedan dansade och roade vi oss till klockan sent!

Tack för en mycket, mycket trevlig Företagsfest!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.